Nieuws 2017

Hardloopkenners weten het al lang; Als op zaterdag Sinterklaas in Nederland aankomt vindt de volgende dag de Zevenheuvelenloop plaats. Op zondag 19 november was er alweer de 34e editie van deze najaarsklassieker in Nijmegen. De winnaar Joshua Cheptegei uit Oeganda slaagde er net niet in om het wereldrecord op de 15 km te verbreken, hij kwam slechts drie seconden tekort; 41.16 was zijn winnende tijd.

Op zaterdag 11 november bezocht onze sponsor René Vos van "René Vos Buitensport" onze baan om een clinic te geven voor de deelnemers aan de loopcursus voor beginners. Een clinic over voeten, voetklachten en hardloopschoenen.

Op zaterdag 4 november is op 93-jarige leeftijd ons ere-lid Jan de Vries overleden. Jan werd op 6 november 1936 lid van onze vereniging en was daarmee al jaren het oudste lid. Op 31 mei 1991 werd Jan erelid van onze vereniging vanwege zijn jarenlange inzet voor onze club.   

Op donderdagochtend heeft Jan Baake de atletiekbaan voor zichzelf alleen. Jan heeft een visuele beperking en traint dan samen met zijn blindengeleidehond op onze baan. Afgelopen donderdag (9/nov) heeft de hond zijn halsband met belletje verloren. Voor Jan is het onmogelijk de halsband terug te vinden. Je begrijpt dat Jan superblij is als de halsband weer bij hem terug komt.
UPDATE: De halsband van de hond van Jan Baake is weer terecht!

 

 Nadat Rick Liesting vorige maand in Tilburg al Nederlands kampioen op de 20 km snelwandelen werd (1:33:00) was het zondag weer raak. In het Rotterdamse Kralingsebos wandelde Rick in 44:53 min. naar een nieuw Nederlands record op de 10 km.